+381621490304      OTKUP / PRODAJA KNJIGA     +381644552403

Osnovni podaci o firmi

– Puno poslovno ime glasi: Danilo Đurica PR trgovina na malo polovnom robom Slobodni Um Beograd (Stari grad)

– Brankova 16 Beograd, Republika Srbija

– Trgovina na palo polovnom robom u prodavnicama 4779

– Matični broj: 67093399

– Poreski broj: 113799795

– Web adresa: https://slobodnium.rs

– Kontakt telefon: 062 149 03 04

– Kontakt e-mail: slobodnium.rs@gmail.com

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Kontakt podaci

– Adresa: Brankova 16

– Broj telefona: +381621490304; +381644552403

– Email adresa: slobodnium.rs@gmail.com

Dostava robe i eventualna ograničenja

Knjige šaljemo nakon evidentirane uplate na račun. Knjige šaljemo kao preporučenu tiskovinu. Cena troškova poštarine, pored načina slanja, zavisi od težine i novčane vrednosti knjiga.

Zaštita privatnosti podataka

U ime prodavnice slobodnium.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni slobodnium.rs prodavnice(i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja(u daljem tekstu „uslovi“) i slađete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primeljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatite ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Slobodnium.rs prodavnica može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutka izmena u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažune Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutm na drugim stranicama ovog sajta

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Politika reklamacija

Reklamacije primamo u slučajevima kada je isporučena pošiljka pogrešna ili nepotpuna, a ako je oštećena u roku od 24 časa od prijema.
Za reklamacije obratite nam se na imejl slobodnium.rs@gmail.com. Reklamacije ćemo brzo razmotriti i poslati vam odgovor na imejl.
U slučaju da pošiljke ne budu isporučene na vreme ili dostava ne bude pokušana, Geopoetika ne snosi odgovornost, već je jedini krivac kurirska služba.
Geopoetika ima pravo da otkaže poručenu robu uz slanje imejla ili obaveštenja telefonom poručiocu, ukoliko je došlo do promene cene, nestanka na zalihama ili grube greške u ceni ili karakteristikama proizvoda prilikom unosa proizvoda.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, slobodnium.rs prodavnica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u

– Slobodni um nije u sistemu PDV-a
– Slobodni um nije prijavljen u sistem PDV-a
– Slobodni um nije obveznik PDV-a

    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
    ×